POTPUNA PROMENA TV PINK! DRUGA STRANA PINKA i to od ove nedelje!

Autor:

Zabava

24.03.2019

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pink je najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, prema jedinim zvaničnim merenjima TV gledanosti, agencije Nielsen. Već 25 godina postavlja nove trendove na medijskom tržištu ne samo u našoj zemlji, već i u regionu.

RepublikaFoto: Promo foto
Predstavlja novu programsku šemu... Željko Mitrović

U godini u kojoj TV Pink obeležava četvrt veka postojanja, vlasnik i glavni i odgovorni urednik Željko Mitrović najavio je velike i radikalne promene kako u programskoj šemi, tako i u samom vizuelnom identitetu televizije.

Željko Mitrović je u saradnji sa produkcijskom kućom "Tuna Fish", poznatoj po produkciji najvišeg kvaliteta, inovativnim i jedinstvenim rešenjima, proteklih godinu dana radio na kompletnom redizajnu TV Pink simboličnog naziva DRUGA STRANA PINKA!  

Iako tim ove kuće proizvodnju video sadržaja radi za inostrano tržište , ekipa "Tuna Fish" prihvatila je da radi na novom vizuelnim identitetu TV Pink, smatrajući ovo velikim izazovom i plodnim tlom za stvaranje nečega što do sada nije viđeno na našim prostorima.

RepublikaFoto: Promo foto
Nove emisije na TV PINK

DRUGU STRANU PINKA gledaoci će imati priliku da vide već danas, kada će biti predstavljena i tri nova projekta, koja čine prvu fazu implementacije novog televizijskog sadržaja.

Nedeljno popodne je rezervisano za “Premijeru vikend specijal”, nakon koje će porodice uživati u humoru, kvizu znanja i poznatim ličnostima koje se na nesvakidašnji način bore za glavnu nagradu. Osvojeni iznos ,pobednik kviza doniraće onima kojima je pomoć neophodna. Kroz aktuelna i neobična pitanja iz različitih oblasti i u drugoj sezoni vodiće vas voditeljski par Katarina Šišmanović i Milan Kalinić. Domaća serija “Šifra Despot”, autora najgledanijeg igranog programa u regionu Radoša Bajića osvojila je simpatije publike, a nove epizode od ovog vikenda Pinkova publika pratiće u novom terminu od 20 časova.

RepublikaFoto: youtube.com/ Beogradska hronika Jutarnji program
Pojačanje na Pinku... Verica Bradić

Novi politički talk show o kome se govori je "Hit Tvit"! Premijerno emitovanje je ove nedelje od 21 čas na TV Pink, u terminu koji je tradicionalno rezervisan za ovakav tip emisija. Autor i voditelj Verica Bradić  sa gostima različitih političkih opredeljenja, osvrnuće se na to kako su aktuelna pitanja videli korisnici društvenih mreža. Emisiju "Hit Tvit" od drugih političkih emisija izdvaja upravo interaktivnost televizije i korisnika društvenih mreža.

Kao veliko finale nedeljnih iznenađenja je novi šou program “Pinkove zvezde-All talents” koji je na programu premijerno večeras u 22:15h . Ana Mihajlovski prepoznatiljivo TV lice vodiće nas kroz ovaj nesvakidašnji šou , dok će o sudbini kandidata odlučivati petočlani žiri: Damir Handanović, Dušica Jakovljević, Srđan Žika Todorović, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović. Brojni učesnici će žiriju i milionskom auditorijumu predstaviti svoje talente i veštine, a samo odabrani finalisti boriće se za glavnu nagradu od 3.000.000 dinara.

Bogat program i redizajn su dovoljan razlog da i poslednji dan ove nedelje provedete uz ružičastu televiziju i upoznate "Drugu stranu Pinka"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading