Vranješ opseda Bojanu Rajić!

Autor:

Zabava

23.03.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Vranješ se ne smiruje nakon porno-afere sa Jelenom Karleušom, koja je zatresla Balkan.

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ...

Na meti bosanskog fudbalera nedavno se našla bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića Bojana Rajić, do koje Ognjen na sve načine pokušava da dođe. Kako Srpski telegraf saznaje, fudbaler belgijskog Anderlehta nedavno je preko društvene mreže Instagram pokušao da kontaktira sa Rajićevom.

- Ognjen je oduvek pričao kako Bojana super izgleda i kako mu se dopada. Nedavno je odlučio da joj pošalje poruku na Instagram, gde joj se obratio rečima: "Šta radiš?". Tri dana je čekao da mu odgovori, a kako odgovora nije bilo, odlučio je da joj pošalje ponovo. Jednostavno je odlučio da ne odustaje i da bude uporan. Čak se poverio i saigraču koji je poreklom iz Srbije kako je poslao Bojani poruku, a kada mu je on ispričao da kruže priče kako se razvodi, Ognjen je dobio dodatni vetar u leđa - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Bojana Rajić...

- Nakon što ni na drugu poruku nije dobio odgovor, Ognjen je krenuo da joj lajkuje fotke ne bi li ga primetila. Međutim, Bojana je ostala nema na Ognjenove pokušaje da joj se približi. Ona ne želi da je dovedu u kontekst sa njim zbog cele afere koju je imao sa Karleušom i zbog pažnje javnosti koja prati svaki Ognjenov pokret - završava priču izvor.

Ognjen je bivšoj manekenki poslao nekoliko poruka na Instagram

Kako dalje saznajemo, Vranješ se poverio drugu da nema nameru da odustane sve dok ne osvoji Bojanu, a kako bi mu uspeo plan, zatražio je od prijatelja da se raspita gde bivša manekenka izlazi, sa kim se druži, šta voli kao i sve detalje vezane za njen brak sa Branislavom Đurđevićem.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Bojana...

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo fudbalera i manekenku, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Podsećanja radi, Ognjen se početkom godine našao u centru skandala kada je obelodanio svoju dvogodišnju vezu sa Jelenom Karleušom, koju je potkrepio erotskim slikama koje mu je pop diva slala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading