Preživela dramu: Jelena Kostov ostala sama i bez dinara u Beču, a oni su je spasili!

Autor: Blic.rs

Zabava

22.03.2019

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Kostov nakon jednog nastupa u Beču doživela je pravu dramu. Kada je shvatila da joj nema novčanika i dokumenata, nije znala kako će se vratiti kući u Srbiju.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/kostovjelena
Jelena Kostov, prošla kroz dramu...

- Umorna nakon nastupa, Jelena je ustala rano kako bi stigla da šopinguje pre poletanja. Nakon što je popila kafu i doručkovala, brzo se spakovala i krenula u obilazak radnji. Primetila je da joj fali novčanik kada je na kasi u jednom butiku htela da plati stvari koje je kupila za sina Miliju.

- Uplašila se da je pokradena, a u novačniku su joj osim novca koji je zaradila bila i dokumenta bez kojih ne bi mogla da se vrati za Srbiju. Uhvatila ju je panika. Poslednje čega se seća kada je držala novčanik u rukama bilo je u restoranu, zbog čega se tamo i vratila. Nije mogla da veruje kada joj je konobar dao novčanik, koji je pronašao momak koji je posle nje seo za sto. Jelena je tada častila sve konobare - ispričao je dobro obavešten izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/kostovjelena
Jelena Kostov...

Jelena je potvrdila ovu priču.

- Istina je to što ste čuli. Bila sam oduševljena kada sam videla novčanik i čula priču. To je dokaz da još uvek ima dobrih ljudi - izjavila je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading