Ovako izgleda prvi muž Ane Bekute koji joj je promenio život!

Autor:

Zabava

22.03.2019

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša popularna pevačica u čijim hitovima uživamo decenijama Ana Bekuta, početkom osamdesetih godina prošlog veka prijavila se za konkurs koji je tada raspisao šabački bubnjar Predrag Vidović Preja kom je bila potrebna pevačica u tom periodu.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Ana Bekuta...

Preja je imao angažmane po Nemačkoj i Americi, a kada se vratio u Šabac odlučio je da raspiše konkurs za pevačicu, s obzirom na to da je shvatio da više novca može da zaradi od narodne muzike.

Na konkurs se javila, tada anonimna devojka, Nada Polić, a zbog naziva Prejinog benda "Anabe" nastalo je njeno umetničko ime Ana Bekuta. Osim sjajne muzičke saradnje koju su imali, Preja i Ana uplovili su i u idiličnu ljubavnu vezu. Oni su deset godina živeli u nevenčanoj zajednici.

Međutim, Bekuta se početkom devedesetih godina na jednoj od svojih turneja zbližila sa klavijaturistom iz benda Slobodanom Smakićem, zbog čega je odlučila da ostavi Preju, a sa njim je bila do 2000. godine.

Nakon toga Ana je imala nekoliko kraćih veza, sve do 2012. godine kada je Bekuta sreću pronašla sa svojim sadašnjim partnerom Milutinom Mrkonjićem.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ana i Mrka...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading