Severina laže: Organizatori njenog propalog koncerta otkrili da je zbog nje otakazano sve!

Autor: 24 sata.hr

Zabava

21.03.2019

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Kojić pre dva dana obratila se svojoj publici putem objave na fejsbuku i objasnila kako je nastup koji je trebalo da održi 13. aprila u Začretju otkazan zbog nesuglasica među organizatorima. Međutim, izgleda da je pevačica obmanula javnost, budući da su se pismenim saopštenjem oglasili upravo organizatori ovog koncerta.

Foto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal
Uplela se u sopstvene laži... Severina Kojić

Na Fejsbuk profilu kafića koji stoji iza organizacije, objavljeno je saopštenje u kojem se navodi da su neprijatno iznenađeni Severininom objavom i da nemaju veza sa otkazivanjem koncerta.

- S iskrenim žaljenjem primorani smo vas obavestiti kako se koncert Severine, dogovoren za dan 13.04.2019. ispred trgovačkog centra Roses Outlet u Sv. Križu Začretje, neće održati. Takođe Vas želimo obavestiti da smo neprijatno iznenađeni objavom na službenoj Fejsbuk stranici izvođača, koji razloge otkazivanja vidi u navodnim problemima nastalim između organizatora koji su dogovarali koncert, iako nije tako - navodi se.

- Ne želeći spekulisati o razlozima jednostranog otkazivanja koncerta, ne možemo se oteti utisku da razlozi leže u najverovatnije narušenim poslovnim odnosima ovlašćenog zastupnika izvođača i samog Izvođača, o čemu je u više navrata pisano u javnim medijima, a koji su se pojavili nakon što je sklopljen ugovor o organizaciji koncertnog nastupa. Svima koji su kupili ulaznice, novac će biti vraćen na prodajnim mestima na kojima su ulaznice kupljene. Iako se ne smatramo odgovornim zbog neodržavanja koncerta, iskreno se izvinjavamo svima koji su nameravali doći na koncert - napisali su organizatori.

Foto: facebook.com
Organizatori razotkrili Severinu...

Ovu objavu prokomentarisali su mnogi koji su kupili kartu za Severini nastup, a zbog činjenice da je ovo drugi kocnert koji je u skorije vreme otkazala, kao i zbog načina na koji je obmanula javnost:

- Ja je ne bih ni zvao više", "Ja za njen koncert ne bih uzela kartu na poklon", "Dva puta otkazivati koncert, jako neozbiljno", neki su od komenetara ispod objave ogrganizatora i njihovih tvrdnji.

Foto: facebook.com
Publika besna....

Objava kojom se Kojićka juče obratila skinula je u potpunosti krivicu s nje:

- Dragi moji, iako me jako veselio dogovoreni koncert, zbog problema nastalih između organizatora koji su ga dogovarali, nažalost, moram vas obavijestiti kako je isti otkazan. Verujem kako ćemo se ipak vrlo brzo videti nekom drugom prilikom - napisala je Severina.

Podsećanja radi, Severina je nedavno prekinula saradnju sa dugogodišnjim menadžerom Tomislavom Petrovićem, ali i sa svojim pr-om Davorom Grginom zbog čega nije imala mnogo nastupa ovog meseca, preciznije imala je jedan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading