Raspao joj se ceo tim: Niko ne želi da sarađuje sa Severinom!

Autor: Blic.rs

Zabava

21.03.2019

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severinu Kojić već danima prate skandali zbog radikalnih poteza koje je povukla u karijeri.

RepublikaFoto: printscreen/index.hr
Severina Kojić...

Prvo je prekinula saradnju sa menadžerom Tomicom Petrovićem, a kako mediji saznaju, sada je došlo do novog rascepa sa nekadašnjim PR menadžerom Davorom Grginom.

- Severina Kojić je nakon prekida saradnje sa menadžerom Tomicom Petrovićem, prekinula i saradnju sa PR menadžerom Davorom Grginom - ispričao je izvor blizak pevačici.

Foto: instagram.com/davorgrgin
Davor i Severina, dok su uspešno sarađivali...

Nova informacija o kojoj se priča po gradskim kuloradima je i da će celokupnu Severininu karijeru, uključujući menadžersku i PR poziciju od sada voditi njen suprug, Igor Kojić ili će naći nekog drugog da se bavi ovim poslovima.

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Igor i Severina...

Podsećamo, jedan hrvatski list je pisao da su pevačicin menadžer Tomica Petrović i Severina stavili tačku na svoj odnos nakon svađe tokom koje su, kako su naveli hrvatski mediji, razmenili teške reči i optužbe.

Prema jednoj verziji priče, Petrović je otkazao dalju saradnju pevačici, a prema drugoj ona je njemu rekla da više nemaju šta da rade zajedno i svoju odluku je navodno saopštila bliskim ljudima 3. marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading