Odlučila kada se vraća u Grand: Popović ubedio Karleušu?!

Autor:

Zabava

21.03.2019

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša u velikoj je žalosti zbog smrti majke Divne (61), a kako se pisalo sve nastupe u narednih šest meseci je otkazala. Međutim, započele su spekulacije da će se posle 40 dana vratiti snimanjima u "Zvezdama Granda" gde je u sastavu žirija.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Teško podnela majčinu smrt... Jelena sa suprugom i tetkom na sahrani

Iako je ona i dalje bezvoljna, saradnici daju sve od sebe da je vrate u staru formu kako bi se brže oporavila. Jelena je inače planirala da se 6 meseci ne pojavljuje u javnosti, pa čak ni u „Zvezdama Granda“, gde sedi u žiriju.

Foto: instagram.com/divnakarleusa
Bile su veoma vezane... Jelena i Divna

Međutim, ona bi najverovatnije trebalo da počne sa snimanjima 40 dana posle Divnine smrti jer njeno okruženje smatra da joj je mnogo bolje da bude aktivna.

- Jelena je planirala da se ne pojavljuje najmanje šest meseci, ali Saša Popović je navodno ubeđuje da se to dogodi već nakon 40 dana od Divnine smrti jer je svestan da je ta emisija donosila Jeleni veliko zadovoljstvo. Pošto pevačica uvažava Sašino mišljenje i ne sumnjamo da ćemo je za mesec dana videti na starom mestu - kaže naš izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Saša pokušava da je vrati poslu... Popović i Karleuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading