Da li ste je prepoznali? Ova devojčica je danas poznata pevačica!

Autor:

Zabava

21.03.2019

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge poznate ličnosti se ne usuđuju da svoje fotografije iz mladosti objave na društvenim mrežama, ali ova bivša učesnica "Zadruge 2" nema taj problem.

 

 

Olja Bajrami privukla je veliku pažnju javnosti svojim učešćem u ovom rijalitiju, koji je pomerio sve granice gledanosti na našim prostorima.

Ona danas puni 33 godine, iako joj mnogi ne bi dali toliko, jer na bi joj na vitkoj figuri i fantastičnom izgledu pozavidele mnogo mlađe devojke.

Ipak, Bajramijeva nema problem sa tim što je već duboko zagazila u četvrtu deceniju, pa je danas objavila i svoju fotografiju iz najranijeg detinjstva.

 

 

- 21.03.1986 ,u 11:50 ujutro jedna plavooka zena ,najveća dama Doboja ,je rodila jednu malu garavu koja je danas ista ona. Hvala mama što si me rodila, živim za tebe  - napisala je bivša zadrugarka uz svoju fotografiju iz mladosti.

Olja na fotografiji ima veoma zanimljivu paž frizuru, koja je tada bila veoma popularna, šiške, ali i poprilično smrknut izraz lica. Ipak, crte lica su ostale identične, pa da li biste prepoznali ovu atraktivnu zadrugarku, koja je danas prava lepotica?

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading