Bivši muž Andreane Čekić odgovorio na njene optužbe: Doveo sam njenog dečka u bend!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

20.03.2019

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Miladinović, bivši suprug Andreane Čekić i njen nekadašnji klavijaturista oglasio se danas i odgovorio na pevačicine optužbe da je on taj koji je isplanirao da se u javnosti oglasi supruga njenog novog dečka Marka Miloševića i optuži je da joj je preotela muža, a njihovoj ćerki oca.

RepublikaFoto: instagram.com/andreanacekic
Oglasio se pevačicin bivši suprug... Ivan i Andreana

Naime, sve je eksplodiralo u javnosti kada je Marina Milošević dala intervju u kom opisuje kako ju je suprug Marko Milošević prevario sa Čekićevom i kako su to krili od januara meseca dok se Andreana pravila da joj je prijateljica, a njenom detetu obećavala psa. Nakon ovog intervjua, saopštenjem se ogaslila i pevačica koja je optužila svog bivšeg supruga da joj je sve ovo učinio kako bi se osvetio jer je ostavljen.

Povodom toga, danas se oglasio i Miladinović ističući da nema veze sa onim što se Andreani dogodilo i da su se oni sporazumno razveli:

- Ne ulazim u to. To je njen život. Nismo zajedno već neko vreme i to je to, nemam šta više da kažem. To što pljuje po meni samo govori o njoj. Ja ništa loše nisam rekao o njoj, niti ću. Rastali smo se sporazumnim razvodom i ne znam zašto se bavi tim stvarima, ali opet, njen izbor, njena stvar - izjavio je Ivan i dodao da osim što se razveo do nje, više nije ni klavijaturista u bedu svoje supruge:

Foto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Andreana sa novim dečkom... Čekićeva i Milošević

- Nije ona napravila bend, bend sam napravio ja. Napustio sam bend jer sam dobio daleko bolju ponudu i pošto više nismo muž i žena, nije ni bilo razloga ostati da radim s njom. Vrlo jednostavno. Ranije sam to radio, jer smo bili zajedno.

Foto: instagram.com/ivankorg
Brani se... Ivan Miladinović

O direktnim Andreaninim optužbama da je upravo on nagovorio Marinu da da intervju i s njom u dogovoru isplanirao da unušte Čekićevu i Miloševića, Ivan je izjavio:

- Javila mi se žena kada je saznala sve to, pitala me da li znam nešto o tome, rekao sam da sam čuo, da znam koliko i ona. Šta je ona posle radila i kako je došlo do novina, nemam pojma. Stvarno ne želim da učestvujem u tome, nemam nikakve veze sa tim - kaže Ivan.

A s obzirom na to da je Marina je Andreanu optužila da je njenom detetu "ukrala oca", Čekićeva tvrdi kako je sve to režija njenog bivšeg muža Ivana Miladinovića, za šta, kako kaže, ima i dokaz. S druge strane, Ivan ne zna o kakvim dokazima (ili dokazu) priča njegova bivša žena.

Prema priči da je upravo Ivan doveo Marka u bend, Miladinović je sam potvrdio.

- Da, tako je. I ja sam izašao iz priče, rekao sam već, dobio sam bolju ponudu i to je to - potvrdio je Andreanin bivši suprug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading