Popović joj predložio: Karleuša će posle 40 dana od majčine smrti uraditi ovo!

Autor: story.rs

Zabava

20.03.2019

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović veoma je zabrinut za stanje Jelene Karleuše koja je deo žirija "Zvezda Granda", od kada joj je preminula majka Divna (61), zbog čega pokušava da je ubedi da se vrati u crvenu stolicu kako bi sebi okupirala misli.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ima predlog za nju... Jelena i Saša

Pevačica, koja je teško podnela smrt majke, otkazala je nastupe u narednih šest meseci, a nema naznaka ni da će se pre toga vratiti na snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Međutim, Saša Popović mišljenja je da bi pop diva trebalo da se vrati žiriranju nakon 40 dana od majčine smrti:

- Jelena se neće pojavljivati u javnosti najmanje šest meseci, ali Saša Popović je navodno ubeđuje da se to dogodi već nakon četrdeset dana od Divnine smrti, jer je svestan da je ta emisija donosila Jeleni veliko zadovoljstvo - ispričao je izvor blizak Karleuši.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Žali majku... Jelena sa suprugom i tetkom

Jelena je pre nekoliko dana prvi put usnimljena nakon sahrane Divne Karleuše dok je sa suprugom Duškom Tošićem i tetkom Danijelom Dmitrović razgledala novu vilu koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija kako bi se preselili. Pevačica je tada bila u crnini, a bilo je jasno da se i dalje nije oporavila od smrti majke za koju je bila veoma vezana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
SvetlanaP

20.03.2019 10:33

Sasa Popovic treba da razmisli koga stavlja u ziri. Ne volim Karleusu, ali mu je ona super za shou.... ali zato Ivana Peters je nevidjena smorcina! Promeni je bre pod hitno. Zao mi je sto je Karleusi umrla majka, ali svima nama koji imamo takvo iskustvo, niko nas nije pitao da li mozemo da idemo na posao ili ne.... jednostavno se mora. U tome ujedno i lezi najbolja terapija!