Marina Milošević zapušila usta Andreani Čekić za sva vremena: Šta ti znaš o mom braku?!

Autor:

Zabava

19.03.2019

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić se 8. marta u Beogradu pojavila sa novim izabranikom Markom Miloševićem, a iako je delovalo da je reč o skladnoj vezi bez problema, istina je drugačija jer je njen dečko zapravo u braku već 17 godina.

RepublikaFoto: e-stock
Andreana i Marko, srećno zaljubljeni...

Naime, sada se oglasila supruga pomenutog Marka, Marina Milošević, povodom glasina da je Andreanin bivši muž Ivan Miladinović uticao na nju i njene izjave.

Osim toga Marina se nije libila da Andreani zapuši usta za sva vremena, kada je opisala kako je izgledao njen savršeni život koji je vodila sa Markom i time stavila tačku na Andreanine izjave da u njihovom braku nije bilo ljubavi.

Kako se osećate zbog prevare koju vam je vaš suprug priredio sa pevačicom Andreanom Čekić?

- Osećam se užasno.

Andreana je izjavila da njen bivši suprug Ivan Miladinović stoji iza svega i da vas je upravo on nagovorio šta da pričate u javnosti. Da li je to istina i u kakvim ste odnosima sa Ivanom?

- Ne to nije istina, ja sam se sa Ivanom čula samo sada, pre toga ni u kakvom kontaktu nismo bili. On je mene nazvao jer se oseća dužnim da mi se izvini jer je on Marka zaposlio, ali me ništa nije nagovorio da kažem, sve što sam izjavila, izjavila sam svesno, bez ičijeg pritiska.

RepublikaFoto: instagram.com/andreanacekic
Ivan i Andreana...

Andreana je isto tako izjavila da ste vi žena koja ne želi da prihvati da u tom braku nema više ljubavi. Kako to komentraišete?

- Ni to nije istina. Otkud ona zna kakav je bio naš brak i šta se deševalo u našem braku, Marko i ja smo zajedno 17 godina i sve je bilo savršeno do tog 8. marta kada sam ja sve saznala. Ja sam sa tim čovekom spavala, jela pila, živela, sve je bilo puno ljubavi i savršeno, nikakvih naznaka prevare nije bilo.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Andreana i Marko...

Planirate li da preduzmete neke mere povodom čitave situacije i da li biste mogli ponovo da obnovite odnose ukoliko bi se on na neki način iskupio?

- Ne planiram da preduzimam ništa, za mene je ta priča završena.

Kako vaše dete reaguje na sve ovo?

- Počelo je polako da prihvata , dete je svesno svega.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading