Pevačica očajna: Album Teodore Džehverović povučen iz prodaje!

Autor: Pink.rs

Zabava

19.03.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je mesecima vredno radila na svom albumu prvencu, koji je nedavno objavila i promovisala, pevačici Teodori Džehverović sve je krenulo po zlu - njen prvi CD "Borbena", u koji je polagala toliko nade, povučen je iz prodaje po hitnom postupku!

RepublikaFoto: e-stock agency
Teodora Džehverović...

Naime, potkrala se tehnička greška - svega dve pesme, i to one bonus, mogle su se čuti, dok nove numere uopšte nisu narezane kako treba, što su brzo primetili svi koji su kupili CD bivše učesnice "Zadruge". Odmah su digli frku putem društvenih mreža, te su se oglasile i onlajn prodavnice koje su objasnile da će svim kupcima biti vraćen novac.

- Napomena - prvi tiraž ovog CD izdanja ima tehničku grešku (nisu sve numere snimljene na disku); po informaciji od izdavača, novi, ispravni primerci biće odštampani oko 20. marta i tada će biti poslate sve novopristigle narudžbine, kao i zamenski primerci svim klijentima kojima je izdanje već isporučeno - navodi se u saopštenju.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Teodora...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

19.03.2019 16:52

Šteta. Tehnički deo za muziku i spotove je najslabija karika.