Muž mi je pretio zbog Andreane Čekić: Supruga pevačicinog novog dečka van sebe od bola!

Autor: Pink.rs

Zabava

19.03.2019

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić dospela je u žižu interesoavanja kada se u medijima oglasila supruga njenog novog dečka Marka Miloševića sa tvrdnjama da su je mesecima varali.

Foto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Andreana sa novim dečkom Markom Miloševićem

Naime, izvesna M.M. progovorila je o aferi koja je zadesila njenu porodicu, i otkrila da joj je pevačica Andreana Čekić preotela supruga iako je znala da je oženjen i da imaju dete staro 9 godina:

- Ja sam Andreanu poznavala kao poslodavca mog muža. On je radio sa njom kao tehničar, postavljao je opremu njenom bendu. Non stop je pričao o njoj, čuli su se, išla sam i ja na njene nastupe, bili smo celu noć na jednom nastupu zajedno... Zvala me je na rođendan svoje majke, znala je i moje dete. Stalno me je pozdravljala, i ja nju - započinje priču prevarena Marina.

- Desilo se to da sam ja otišla na posao, oni na Đanijev koncert, ja otvorila portal i videla - Andreana s novim dečkom, a to je moj muž! Katastrofa mi je bilo, u trenutku mi se srušio svet - kaže Miloševićka.

RepublikaFoto: e-stock
Od januara krili da su u vezi... Čekićeva i Milošević

- Ona je takođe sliku objavila na Instagram, ja sam prokomentarisala: "Lepo ti stoji moj muž", jer je on moj muž sa kojim ja za tri dana treba da proslavim deset godina braka, sa kojim imam dete, koje ima devet i po godina, koji je do juče živeo sa nama... A više ne! Ona me je blokirala na Instagramu, svuda me je blokirala! Kači slike s mojim mužem, oni su u provodu, a ja sam na ulici sa detetom koje ide u školu. Niko se ne javlja - ona mi se ne javlja, muž takođe, koji ne pita da li moje dete ima da jede, pije, da se školuje.

Prema Marininoj priči, Miloš je njihovoj ćerki potvrdio da je u vezi sa Andreanom.

- Dete mu je poslalo sliku i pitalo ga: "Šta je ovo?", i onda je rekao da su njih dvoje zajedno. Rekao je i mojoj drugarici da su zajedno. Posle Nove godine su krenuli da se zabavljaju. Sve vreme je živeo i sa njom i sa mnom, ja pojma nisam imala! Da se to nije pojavilo na portalu, to bi se ko zna koliko provlačilo, ja ne bih imala pojma... Ni u jednom trenutku nisam posumnjala - kaže Marina i dodaje da njen muž Miloš najverovatnije sada živi sa Andreanom, budući da nema gde da živi.

Budući da je želela da javno raskrinka svog muža i pevačicu, za koju je smatrala da joj je prijateljica, Marina je dobila pretnje.

- Pretio mi je muž da ostavim njega i Andreanu, da ne komentarišem, da treba da mi bude jasno za koga sam se zakačila, da ih pustim da žive srećni... - kaže Marina i dodaje da je jedino uspela da stupi u kontakt sa Andreaninim bivšim mužem, klavijaturistom Ivanom Miladinovićem.

RepublikaFoto: instagram.com/andreanacekic
Pevačicin bivši suprug u šoku... Ivan i Andreana

- I on je, čovek, u haosu. Zaposlio je mog muža tu, bili su dobri i odjednom ti neko tako zabije nož u leđa... Kao što je ona meni, tako je i on njemu. Čovek je u šoku, ponudio mi je pomoć - kaže Marina, koja posle svega želi samo jedno.

- Želela bih da vidim da li bi mogli da me pogledaju u oči i da mi kažu zašto su to uradili to mom detetu?! Andreana je znala da on ima dete, da je dete vezano za njega... A sad je u haosu zbog nje i zbog njega. Karma je kučka, sve se vraća... Bog sve vidi. Ona mi je namerno rasturila brak, to mi je dno dna - očajna je Marina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading