Razveo se pevač: Baja krije da se rastao od 19 godina mlađe supruge!

Autor:

Zabava

19.03.2019

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljko Bajić Baja decenijama je na muzičkoj sceni i vešto krije svoju privatnost, a nikada nije davao izjave za medije, zbog čega je malo poznato da se oženio 19 godina mlađom manekenkom, a sada i razveo.

RepublikaFoto: youtube.com/ Official Channel Nedeljko Bajić Baja
Krio brak, sad krije razvod... Baja

Budući da poprilično dobro krije svoju privatnost, sve je iznenadila vest objavljena 2013. godine, kada se pročulo da pevač u 45. godini prvi put postaje otac, te da dete čeka sa 19 godina mlađom manekenkom Ivanom. Zanimljivo je da je Baja buduću ženu upoznao na snimanju spota za pesmu "Mokra do kože".

Foto: youtube.com/ Official Channel Nedeljko Bajić Baja
Bivša supruga Nedeljka Bajića Baje... Ivana

Ivana i Baja imaju sina od 6 godina i ćerku od 4 godine, a iako deca žive sa majkom pevač ih non-stop viđa prenose beogradski mediji.

Baja se nije oglašavao ovim povodom, a u intervjuu iz 2015. godine o porodici je pričao na sledeći način:

- Porodicu nisam krio, samo je nisam eksponirao. Pa kako može dete da se sakrije? Moj sin Marko uskoro puni dve godine, a za koji dan dobićemo i devojčicu - Milicu. Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam nameru da koristim medije da bih se s pojedincima svađao.

Podsetimo, Baja je na sceni od 1992. godine, a u drugoj polovini devedesetih godina bio je u emotivnoj vezi sa pevačicom Anicom Milenković sa kojom je snimio i duet "Svadba će da bude".

Nijedno od njih nije pričalo o emocijama i romansi koju su imali, a onda je 2015. godine Anica rekla da je bivši partner "minira u poslu".

- Ne mogu da razumem pevače koji prijavljuju kolege na Jutjubu zbog autorskih prava, a da ista nemaju. Pesma "Svadba će da bude", koju je Nedeljko Bajić pevao na mom albumu, koju sam ja platila a Bajić pevao i koja je njemu u to vreme bila karta za emisije na televiziji Pink. Isti taj Baja, ili njegov tim, prijavili su Jutjubu pesmu koja je odmah skinuta zbog povrede autorskih prava. Stvarno ne znam kakva prava on ima! Možda su se malo zaigrali, pa pomislili da mogu sve - rekla je tada Milenkovićeva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading