Otkriven uzrok smrti Divne Karleuše: Jelena molila majku da ode kod lekara!

Autor: Scandal

Zabava

18.03.2019

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Jelene Karleuše, Divna (61) preminula je 3. marta dok je pop diva bila na nastupu u Beču, a sada je otkriven i urok smrti radio-voditeljke.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ne može da prežali majku... Jelena

Jelena se poslednji put s majkom videla u petak uveče, samo 30-ak sati pre njene smrti i tom prilikom bile su na večeri. A kako otkriva izvor blizak njima, Divna je priznala ćerki da iskašljava krv:

-  Iako je tokom januara meseca Divna posetila bolnicu u Istanbulu i tada su joj urađeni svi potrebni pregledi, u njenom organizmu nije bilo ćelija kancera. Međutim, usled terapije njena pluća počela su da krvare. Čak je i tokom pomenute večere usjašljavala krv. Jelena je to primetila i rekla joj da odmah sutrada treba da idu u bolnicu, ali budući da je bila sprečena da bude uz nju zbog nastupa, insistirala je da se ona sama javi lekarima. U nedelju ujutru je preminula- otkrio je izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Molila majku da ode kod lekara... Divna i Jelena

- Kako stvari stoje, za Divnu nije bilo spasa i da je poslušala Jelenu i da se obratila dan ranije lekarima! Nažalost, svi napadi kojima je JK bila izložena od početka ove godine, Divnu su dotukli. Kao da je izgubila volju i želju za žiotom! Baš je Saša Popović izjavio da se poslednjih dana svog života poprilično namučila i da se praktično odmorila. Kada je saznala strašne vesti pošto je Jelena sletela na aerodrom sa nastupa, pevačica je otišla pravo u bolnicu gde se pobrinula za majku. Ona ju je obukla i pripremila za poslednji ispraćaj. Čak ju je i našminkala, svi smo se pitali kako je smogla snage - objašnjava izvor.

Jelena nikada neće moći da prežali svoju majku, ali će morati da se vrati obavezama zbog porodice, prvenstveno zbog Atine i NIke. Najverovatnije, 27. marta snimiće emisiju "Zvezde Granda" koja će biti emitovana za tri nedelje, a kada će se vratiti nastupima, još uvek nije poznato, ali svakako će se i to desiti jer je je mnoge koncerte otkazala, a mora sve da nadoknadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading