Kija isprozivala Adila: Ne mogu više da ga gledam istim očima!

Autor:

Zabava

18.03.2019

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar u iskrenom intervjuu koji je dala za "IDJV", a na koji se odlučila kako bi odgovorila na sva pitanja vezana za Lunu Đogani i njenu porodicu koja je proteklih dana promovisala knjigu o blogerki, dotakla se i pevača Adila Maksutovića kog je njegova supruga Ana Ramadanovski pre nekoliko godina prijavila za fizičko nasilje.

Foto: youtube.com/ IDJTV™
U neverici... Kija Kockar

Kristina je, objašnjavajući kako joj nije jasno to što posle svega što joj je Slobodan Radanović uradio mnoge žene i dalje žele da budu s njim, dala primer Adila kog nakon onoga što je učinio supruzi Ani, ona ne može više da doživljava na isti način:

RepublikaFoto: dailymotion.com
Podsetila na njegov slučaj... Adil Maksutović

- Te devojke koje trče i kao: "Jao, Slobodan...". Bože me sačuvaj. To su čak i žene starijeg doba, meni to nije jasno! Meni se čovek, Adil, kad se desilo sve ono sa njegovom ženom, ja ne mogu... Nije mi to to, ne mogu više čoveka da gledam istim očima - izjavila je Kristina koja se osvrnula na slučaj kada je folk pevač nasrnuo na nevenčanu suprugu koja se samo mesec dana pre toga porodila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boro

18.03.2019 20:24

Ni ja, kao muškarac, ne mogu isto da gledam Adila. Posle nasilja Adil nije mogao ni posao da nadje. A Sloba, uz pomoć Pinka, napreduje ka vrhu, kao da je oslobodilac Beograda.

Odgovori 17 0
MILICA

18.03.2019 20:43

BRAVO KIJA, NE MOGU DA VERUJEM KAKO NASILNICI PROLAZE TAKO LAKO.KAKVO SMO MI TO DRUSTVO.PITAM SE GDE SMO KAO NAROD ZATAJILI

Odgovori 13 3