Donu muž ostavio u najtežem trenutku!

Autor: alo.rs

Zabava

25.08.2017

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanska pevačica Dona Ares stavila je tačku na šestogodišnji brak sa kompozitorom Džavidom Ljubovcijem.

RepublikaFoto: instagram.com/donnaares
Dona Ares

- Gotovo je i nije mi žao!! Gde nema poverenja, tu nema ničega. Nikada. Zbogom, hej hej - napisala je pevačica u komentaru uz fotografiju koju je objavila na Instagramu, a na kojoj pozira sa Džavidom.

 

 

Gotovo je i nije mi zao!! Gdje nema povjerenja tu nema nicega!!! Nikada! Zbogom, hej hej...... goodbye!!! Forever!

A post shared by Donna Ares (@donnaares) on Aug 24, 2017 at 1:41am PDT

 

Inače, Dona Ares, kojoj je pravo ime Azra Kolaković bila je u vezi sa Ljubovcijem od sredine 90-ih, a par se venčao 2011. godine. Njen suprug joj je, kako je isticala svojevremeno bio najveće podrška otkako su joj doktori, pre nekoliko godina, dijagnostikovali karcinom.

- Džavida sam izbacila iz kreveta nakon ovog drugog ciklusa hemoterapije. Moram sama da spavam, preosetljiva sam na mirise, gužva mi je… i rekoh hajd' ti, Džavide, lezi sam. Ipak, ujutro mu se ušunjam u postelju po koji zagrljaj i komad ljubavi. Grli on mene tako jutros i govori: "Evo me k'o da spavam sa Šabanom Šaulićem - ispričala je pre nekoliko godina pevačica u intervjuu za magazin Alo Azra.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading