Kija udarila na Anabelu i Slobu, a onda odbrusila i njegovoj porodici: Budite mi zahvalni što se niste vukli po sudovima!

Autor:

Zabava

17.03.2019

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica rijalitija "Zadruga" Krtistina Kija Kockar rešila je da otvori dušu i kaže sve ono što joj već neko vreme stoji na srcu!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar

Prvo je majku Lune Đogani, Anabelu Atijas, podsetila na turbulentnu prošlost. Odmah zatim, pokazala je bivšem suprugu, koji ju je pred milionskim auditorijumom prevario sa mladom blogerkom, pokazala da joj nije potrebna njegova podrška.

Zaključujući priču, dotakla se i njegovih roditelja pa naglasila da niko nije morao da se "vuče po sudovima" samo zato što ona nije osoba puna mržnje.

- I evo za kraj da stanemo sa pričama. Bila sam blaga. Čitala sam mesecima vaše komentare, slažem se sa njima, ali neću da se spuštam na njihov nivo. U principu, nisam rekla ništa što već niste gledali. Ovo je sve od mene na tu temu. Ja sam pobedila u svakom smislu, prihvatite to i budite zahvalni što sam kul i osoba bez mržnje, pa se niste vukli po sudovima (to važi i za Radanoviće). Ali više se niste vukli po sudovima jer sam ja radila na sebi dok ste vi sebe doveli u propast baveći se sa mnom... Mama, volim te. Ti si car i ponosna sam što si moja mama - napisala je ona na Instagramu.

Foto: printscreen/instagram.com/kija_kockar__official
Kija Kockar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dragan

18.03.2019 08:23

Kija je potpuno u pravu. Ali jos nije kasno da se podnesu tuzbe.

Mile

18.03.2019 09:12

Tuzi ih Kija a pare od dobijenih presuda daj u humanitarne svrhe.