(VIDEO) Ksenijin grob oskrnavljen! Ukradena pevačicina fotografija!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

16.03.2019

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija Pajčin, tragično je stradala na današnji dan pre devet godina kada ju je hicem iz pištolja usmrtio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Majka pokojne Ksenije Pajčin na jednom od pomena

On je, nakon što je usmrtio Kseniju, presudio i sebi a njihova beživotna tela u pevačicinom stanu na Voždovcu pronašla je njena majka Ljubica.

Pevačica je sahranjena na Novom groblju u Beogradu, a njeni najbliži danas su obišli mesto na kom počiva, položili cveće i upalili sveće. Kako Pink.rs nezvanično saznaje, rano jutros su na groblju bili Ksenijin otac i polusestra, a nešto kasnije došao je i njen veliki prijatelj Goran Stojićević Karamela.

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste to da je ponovo oskrnavljen pevačicin grob! Naime, pozadi na spomeniku nalazila se Ksenijina fotografija koja je nekoliko puta skidana i vraćana. I ovog puta je neko očigledno sklonio fotografiju, a zašto bi iko to uradio nije poznato. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading