Nataša Vukoje trudna: Razvela se od političara pa pronašla sreću sa Špancem!

Autor: Blic.rs

Zabava

16.03.2019

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša srpska košarkašica Nataša Vukoje očekuje bebu sa svojim suprugom, Špancem Horheom Mendezom.

Nekadašnja uspešna sportistkinja Nataša Vukoje već nekoliko godina je u srećnom braku sa španskim sportskim stručnjakom Horheom Mendezom, a sada ih je obradovala vest da u njihov dom stiže prinova.

- Dobro jutro dragi moji. Pre nego što se svi razbežimo za svojim sportskim aktivnostima želim sa vama da podelim jednu novost. Naša porodica očekuje novog člana - napisala je Nataša uz fotografiju na kojoj nasmejana pozira sa mužem, dok u ruci drži snimak sa ultrazvuka.

Nataši Vukoje ovo će biti drugo dete, budući da je 2010. godine sa političarem Aleksandrom Jugovićem dobila ćerku Đurđu.

Od Aleksandra se razvela 2011. godine, a kako je sama više puta isticala krah braka je bio prelomni trenutak u njenom životu. Sreću je ponovo pronašla pored Horhea, a nakon što je završila košarkašku karijeru okrenula se spiritualnim stvarima i već godinama je praktičar rekonekcije i kundalini joga učitelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading