Nepoznati muškarac ostavio poruku preminuloj pevačici: Bela ruža i pismo za Kseniju Pajčin!

Autor:

Zabava

16.03.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Kseniju Pajčin brutalno je pre devet godina u njenom stanu ubio dečko Filip Kapisoda, a na dan kada je podlegla povredama mnogi njeni fanovi ostavljaju poruke, ruže i pisma na ulazu zgrade gde je nekada živela.

RepublikaFoto: youtube.com
10 godina bez Ksenije Pajčin

Tako je bilo i u petak po podne, pa su stanari na istom mestu zatekli belu ružu i ceduljicu sa kratkim pismom u kom se nepoznati muškarac obratio preminuloj pevačici u Nikšićkoj ulici.

Foto: Srpski telegraf
Nepoznati muškarac ostavio poruku peminuloj pevačici...

Nikada te neću zaboraviti... Gde god da si... Tvoj - piše na ceduljici koju su stanari ove zgrade zatekli na ulazu

- Nikada te neću zaboraviti... Gde god da si... Tvoj - piše na ceduljici koju su stanari ove zgrade zatekli pored bele ruže naslonjene na zid kod ulaznih vrata. Stan u kom je pevačica ubijena sada je izdat stranim državljanima, ali poruke za pokojnu Kseniju se na ovom mestu i dalje pojavljuju. Podsećamo, u subotu će biti navršeno tačno devet godina otkako je pevačica brutalno ubijena u svom stanu na Voždovcu kada je njen dečko Filip ispalio u nju nekoliko metaka, posle čega je izvršio samoubistvo. Pevačicino beživotno telo u stanu je zatekla njena majka Ljubica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading