Vila u koju se sele Karleuša i Tošić ograđena bodljikavom žicom: Ovako izgleda Piksijeva bivša kuća!

Autor: Pink.rs

Zabava

15.03.2019

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša, koja je pre nešto više od 10 dana izgubila majku Divnu i doživela strašnu bol, uskoro bi trebalo sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Atinom i Nikom da se preseli u vilu na Dedinju koja je pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju, legendarnom fudbaleru.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Sele se u Piksijevu vilu... Jelena i Duško

Jelena i dalje nije spremna da se vrati poslu, ali ni da se bavi selidbom budući da je u žalosti, zbog čega je njen suprug preuzeo brigu o svemu što se tiče njihovog privatnog života. 

Foto: youtube.com/pink.rs
Novi dom Karleuše i Tošića

Iako Jelena i Duško i sada žive u vili na Dedinju, ova nova kuća pružiće im mnogo više udobnosti. I ova vila, koja je nekada pripadala Piksiju smeštena je u elitnom delu Dedinja, a osim prostranosti ima veliko dvorište, četiri velika kupatila, kao i bazen ispred kuće. Ono što je veoma čudno jeste da je na ogradu od betona postavljena i bodljikava žica zbog čega niko ko bi pomislio da provali u ovu vilu to ne bi mogao da uradi. Osim ograde, spekuliše se da vila ima najsavremeniji sigurnosni sistem. 

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Uskoro se useljavaju...

Osim selidbe, Jelena i Duško prebaciće ćerke i u drugu školu kako bi im bila bliže kući.

Piksi i Duško o prodaji kuće dogovorili su se kada je Toćić počeo da igra za Guangdžou gde je Stojković trener godinama. Pre Piksija, vlasnik ove nekretnine bio je biznismen Andrija Drašković koji je u ovoj kući živeo sa nevenčanom suprugom Elenom Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ujka Vanja

16.03.2019 06:35

Super, sada jos da nadju nove ljubavnike..... ljubavnice.... pa neka im je sa srecom! A mi cemo da im se "divimo".....

SM

17.03.2019 17:08

Ima zicu jer je pre Piksija u njoj ziveo Andrija Draskovic,a svi znamo ko je on.