Jeli smo iz istog tanjira: Tea Tairović otkrila šta joj je Šaban Šaulić rekao par sati pre nesreće!

Autor:

Zabava

14.03.2019

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tea Tairović pevala je sa Šabanom Šaulićem u klubu u Nemačkoj te noći kada je, nakon njegovog poslednjeg koncerta u životu, kralj narodne muzike stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći.

RepublikaFoto: instagram.com
Tea Tairović progovorila o Šabanu Šauliću...

Kako kaže, postoji jedna anegdota koja se dogodila pre nesreće, dok su sedeli i razgovarali.

- Sedela sam pored njega i Mirsada, bukvalno smo jeli iz istog tanjira. Nešto smo jeli pred svirku i pitala sam ga zašto ne peva neke druge pesme koje ja volim, recimo "Gordana", "Mihajlo" i tako nešto... On mi je pričao kako je on to pevao ranije, rekao mi je koji je repertoar imao ranije. Tako neki običan raspored smo imali - počela je Tea za beogradske medije.

- Imala jedna anegdota. On se nije mnogo mešao u aranžman. Tekst je išao "Ti si nova u ovom gradu, svi bi hteli da te ukradu" i on kaže: "Kako, bre, nova, svi je znaju" i onda je izmenio tekst. Toga se uvek setim - prisetila se pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How do you do? ?

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic) on Mar 6, 2019 at 6:30am PST

Podsetimo, nekoliko sati posle vesti da je Šaban poginuo Tea je rekla da ju je kofer spasao da ne bude u kolima smrti.

- Ja sam izgubila kofer u toku leta, dok sam dolazila u Bilefild i nervirala sam se oko izgubljenog kofera, a Šaban i njegov kolega mi kažu: "E, da si išla našim letom ne bi izgubila kofer". Da sam išla njihovim letom bila bih i sa njima u tim kolima - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading