Vranješ drži Daru Bubamaru u šaci: Zapretio joj ovim, pevačica ga momentalno blokirala!

Autor: Alo.rs

Zabava

14.03.2019

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Dara Bubamara greškom na Instagramu objavila snimak na kojem se vidi kako na dildo-u simulira oralni seks, pevačici se javio Ognjen Vranješ.

RepublikaFoto: e-stock/D. STANOJEVIĆ
Dara Bubamara odbrusila Vranješu...

Fudbaler je Dari poslao poruku: "J*bote, stvarno sam mislio da ga polje p*šiš", nakon čega je pevačica poruku objavila javno, a Vranješa nazvala "klasičnim indijancem.

Vranješ je zbog ovog postupka zapretio Bubamari da će joj uništiti život isto kao što je pre nekoliko meseci uradio i njenoj koleginici Jeleni Karleuši.

Kako izvor blizak fudbaleru tvrdi, Vranješa je šokiralo što ga je Dara javno prozvala, budući da o njoj mnogo zna i da se pre nekoliko godina između njih svašta dešavalo. Ognjen i Dara su pre dve godine bili u kontaktu i muvali su se, ali je ona prekinula dopisivanje s njim kada je saznala da se tajno viđa s Karleušom. Kada je video Darin snimak na kojem simulira oralni seks, Vranješ je rešio da joj se javi.

- Znao je da će je isprovocirati ukoliko joj kaže da je razočaran u njene seksualne sposobnosti i to mu je uspelo. Ipak, nije očekivao da će ga Dara tako javno izvređati s obzirom na to da imaju zajedničku prošlost i da on mnogo toga zna o njoj. Poludeo je kada je video šta je objavila i istog trenutka joj poslao preteću poruku - priča izvor i navodi da fudbaler ne samo da je zapretio da će otkriti detalje njihovog ranijeg odnosa već i da će navesti sve muškarce s kojima je Dara imala seks u poslednjih nekoliko godina.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Muvao se s Darom pre dve godine...

- Iako ga je, u prvi mah zabavila Darina reakcija, u nekom trenutku je sve prešlo granicu kada su pevačicini fanovi počeli da mu šalju preteće poruke. Tada joj je napisao da skine objavu i podesetio je da se mesecima muvala s njim, te da tada nije bila tako bezobrazna. Dari se ti pokušaji pretnje nimalo nisu dopali i napisala mu je da "odj*be", što ga je još više iznerviralo, pa joj je naveo imena muškaraca s kojima je bila i rekao da jedva čeka spisak njenih j*bača da objavi na svim portalima i u novinama. Na kraju joj je zapretio i rekao da ima još eksplicitnije snimke i fotografije na koja je ona i da će zažaliti dan kada je odlučila da ga izvređa - kaže izvor i otkriva da je Bubamara potpuno poludela i svuda ga blokirala.

RepublikaFoto: instagram.com/darabubamara_official
Pevačica pobesnela zbog Vranješa...

- Posle svih pretnji koje je uputio Dari, ona mu je poslala poruku u kojoj ga je nazvala seljačinom i oterala ga u tri lepe. Poručila mu je da ga se ne plaši, a zatim ga blokirala na svim društvenim mrežama i na svim brojevima s kojih joj je ranije pisao. Nije mogao da veruje da ga je tako o'ladila i šokirano je zvao najbliže prijatelje s rečima da će uništiti Daru. Bio je besan kao ris i nikoga od nas ne bi čudilo da joj uradi isto što je uradio Karleuši. Na kraju krajeva, on voli medijsku pažnju i da u novinama pišu o njemu, pa mu je ovo još i dobro došlo - zaključuje izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading