Vranješ plaćao ku*ve tastu!

Autor:

Zabava

14.03.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavnik pop dive Jelene Karleuše Ognjen Vranješ (29) pravi je se*sualni manijak!

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ...

I dok se kontroverzni fudbaler belgijskog Anderlehta dopisuje sa Darom Bubamarom i ocenjuje njeno pušenje vibratora koje je popularna folkerka okačila na svom Instagramu profilu, Srpski telegraf je došao do novih šokantnih detalja u vezi sa momkom burne prošlosti. Naravno, oni nemaju veze sa fudbalom, nego sa skupljanjem bodova kod pripadnica lepšeg pola. Naime, Ognjenove komšije iz Banjaluke su nam otkrile da je fudbaler redovno koristio usluge dama niskog morala, ali da je i, verovali ili ne, plaćao prostitutke rođenom tastu, ocu još zakonite supruge Danijele!

Banjalučani, naravno, znaju sve o najpopularnijem sugrađaninu trenutno, ali poručuju: "Daleko mu lepa kuća"!

- Ma, ljudi, taj je plaćao kurve i rođenom tastu! On je bolestan čovek - ispričao nam je jedan od stanovnika prestonice Republike Srpske i u dahu nastavio:

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes
Vranješ...

- To mi je pričao njegov tast lično. Kaže da je ovaj bio normalan momak, suprug, otac dok nije potpisao za grčki AEK. Onda je totalno poludeo. Retko koji dan je prolazio da ne nađe neku novu žensku ili da je plati ili da upadne u nekakvu šemu s njom. Ipak, da neko ženinom ocu plaća kurve, to nikad ni u filmovima nisam gledao!

Danijela i Ognjen imaju burne rasprave u poslednje vreme koje se često završe i fizičkim kontaktom

Iako i dalje pokušava da se pokaže kao jak momak koga uopšte ne dotiču napisi po medijima niti tužbe Jelene Karleuše zbog porno-skandala, oni koji poznaju Ognjena kažu da je i te kako svestan problema u koji se uvalio.

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen je sa leve strane imao isteovirano ime svoje supruge Danijele...

Obrisao tetovažu posvećenu supruzi

Ognjen je na levoj strani grudnog koša svojevremeno imao istetovirano ime svoje supruge Danijele. Medutim, da im ljubav više ne cveta, dokazuje i činjenica da je on, navodno, tetovažu nedavno prekrio grbom fudbalskog kluba AEK.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ovako sada izgleda Ognjenova tetovaža, preko Danijelinog imena...

- Ma njemu se sve ruši. To što mediji pišu da će dobiti otkaz u Anderlehtu je najmanji problem. Naći će on drugi klub. Međutim, Danijela je saznala sve detalje, s kim je varao, kada... Pogotovo mu neće oprostiti što se javno po medijima hvalio da je imao seks sa Karleušom. Brak je gotov! Već je angažovala advokate za razvod. Kako sam čuo, traži od njega stan i poslovni prostor u centru Beograda, stan u Banjaluci, 200.000 evra u kešu i alimentaciju za ćerkicu oko 15.000 evra mesečno. Naravno da se to Vranješu ne sviđa, pa, nažalost, nasrće na nju i fizički, i to pred detetom, kako sam čuo - zaključuje naš sagovornik.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen i Danijela...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading