Ispalila se: Teodora izjavila da bi Anđela delila sa drugaricama pa se ugrizla za jezik!

Autor:

Zabava

13.03.2019

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović gostovala je u emisiji Amidži Šou, kada je u igri trebalo da predstavi proizvod koji prodaje, a pevačica nije pojam imala da se radi u njenom bivšem dečku Anđelu Rankoviću.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Teodora Džehverović...

Dok je uramljena slika nekadašnjeg dečka stojala iznad glave, Teodora je davala više nego duhovite odgovore. 

- Koristim ga 3 puta dnevno, ujutru, popodne i uveče. Pre svega se pije, ne jede se. U krevetu možete da stavite tu da vam bude pri ruci, sve zavisi kada legnete. Sa drugaricama ga delim po potrebi. Vrlo je pristupačan ovaj proizvod - bili su najzanimljiviji odgovori pevačice.

A kada su joj konačno pokazali fotografiju Anđela, Džehverovićeva se samo uhvatila za glavu, pa uz osmeh prokomentarisala da će fotku poneti sa sobom kući. Posle ovoga svima je kristalno jasno da joj je i dalje stalo, iako često potenciraju priču da se samo druže.

Foto: youtube.com/printscreen
Ponela Anđelovu sliku sa sobom...

- Jao. Evo ja ću ovo da ponesem kući. Da li ste normalni? Ne, za drugarice po potrbi. Nas dvoje se družimo, apsolutno nemam nikakav problem ako ga neka drugarica poželi. Ali ne, šalim se naravno - pričala je zbunjeno Teodora u emisiji "Amidži šou".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boki

13.03.2019 15:45

Ponela sliku i ne bi da ga deli sa nekom drugaricom.

Ljubav je u vazduhu

13.03.2019 21:51

I ne treba da ga daš, zlatan je on dečko, jedina osoba koja je uvek verovala u tebe, tvoj talenat i tvoje snove. Ne samo da ste fizički brutalan par vec se savrseno nadopunjujete i iznutra.