ISKRENO SAM DIRNUTA, poverila nam se Indira, bivša pevačica grupe Kolonija

Autor:

Zabava

13.03.2019

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je njen prvi samostalni album "Valkira" , doživeo nominaciju za prestižnu nagradu "Porin" pevačica je presrećna.

RepublikaFoto: Danijel Galić
Indira

- Iskreno sam dirnuta. Puno mi znači na više nivoa. I kao ženi koja ne poznaje granice i kalupe te kao pevačici koja je sada sigurna da su sve odluke u mojoj karijeri u konačnici ispravne - kaže pevačica. 

Indira uvek posebno ističe da je njena najveća nagrada njena publika.

- To je jedini smisao svakog muzičara, da kad stane na pozornicu ima kome pevati. Presrećna sam što pevam u celom regionu, što imam toliko drage i verne publike. Naša ljubav traje već 22 godine i verujem da ćemo pevati bar još toliko - poručila je Indira uoči beogradskog koncerta u Klubu Kasina .

- Svaki put sam jednako uzbuđena i presretna pred koncert. Ne mogu dočekati podeliti i ovu sreću s mojom publikom,  a svi oni koji dolaze u Kasinu zaslužni su za dio ovog uspjeha. Volim energiju i ljubav koju osećam svaki put na nastupu i zato se iznova trudim biti bolja, ma za vas u Kasini želim biti najbolja moguća verzija sebe. Jer vi to zaslužujete. Hvala na ljubavi i poverenju i vidimo se u sredu. 13.3. je naše veče. Slavićemo uz sve one stare i nove pesme. Volim vas i vidimo se - kaže energična pevačica.

RepublikaFoto: Danijel Galić
Indira

Biti na sceni 22 godine je impresivna brojka, a tačno toliko traje Indirin muzički put.

- Kada sam počela stvarati "Valkiru", moj prvi samostalni album, imala sam dve želje - pokazati kroz tekstove koje godinama skriveno pišem svoje emocije publici, te raditi sa najboljim autorima. Ovim putem zahvaljujem Branimiru Mihaljeviću, Anti Pecotiću, Bojanu Šalamonu Shalli i Domagoju  Perišiću na predivnim pesmama koje je prepoznala moja publika koja ih peva iz sveg glasa na koncertima. Nominacija struke kruna je koja je zaokružila celu priču - rekla nam je Indira.

Sigurni smo da je još puno dobrih pesama i koncerata i nagrada u budućnosti za ovu jedinstvenu  i energičnu pevačicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading