Bojana se tik pred porođaj slikala obnažena: "Znam da mnogima nije prijatno da gledaju"!

Autor: Hello.rs

Zabava

12.03.2019

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Barović nedavno je dobila drugo dete sa mužem Nikolom Rokvićem, a sinu su dali ime Simeon. Ona je nekoliko dana pre porođaja pozirala obnažena, pa je objasnila i zašto.

RepublikaFoto: instagram.com/bojanabarovic
Bojana Barović...

Manekenka kaže da godinama živi zdrav život, kao i da ima dobru genetiku i zbog toga je uspela da održi liniju oba puta posle porođaja.

Ona každe da joj je jasno što je nekima neprijatno da gledaju obnažene fotografije trudničkog stomaka, ali da svi treba da razmisle o tome.

- Razumem da mnogima od njih nije prijatno dok gledaju ovakve fotografije, ali mislim da bi trebalo dublje da razmislimo o tome. Kod nas se, čini mi se, očekuje da žena u drugom stanju dobije 30 ili 40 kilograma. To nam je ostalo kao neki arhaični prototip. Mogu da shvatim da mnoge trudnice ne žele da se slikaju na ovaj ili sličan način, ali za mene je to lepa uspomena i nešto što je u skladu sa mojom profesijom. Dobra modna fotografija sa trudničkim stomakom i dalje je dobra fotografija - rekla je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading