Dušica Jakovljević progovorila o navodnoj trudnoći!

Autor: pink.rs

Zabava

12.03.2019

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba je u domaćim medijima odjeknula vest da je popularna voditeljka "Zadruge 2" Dušica Jakovljević navodno ponovo u blagoslovenom stanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Jakovljević

Mediji su navodili i da je budući otac bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Čava Dimitrijević, što je Dušica za portal Pink.rs, oštro demantovala.

- Bila sam veoma besna što neko izmišlja takve stvari o mom životu, što se neko uopšte bavi mojim životom. Sad kad sam se već javila na telefon, u stadijumu sam da se smejem zbog svega. Nadam se i molim sve medije da se u privatnom smislu ne bave mojim životom, već samo onim što radim. Moj privatan život je toliko dosadan i nezanimljiv i molim sve medije da od toga ne prave nikakve senzacije. Žao mi je stvarno. Ja nisam rijaliti zvezda, ja nisam neko kome život zavisi od toga koliko će imati pregleda na Jutjubu, ili koliko će imati pratilaca. Ja sam voditelj i novinar televizije Pink i mama Anđeli i Ognjenu. Ono što me jedino zanima jeste da se oni ne uznemire oko takvih stvari. Ja sam imala stvarno fantastičnu saradnju sa medijima, uvek sam izlazila u susret. U tom tekstu su napisali i navodnu reakciju moje dece na te neistine. Nadam se da se to više neće dešavati. Ja sam divna i nasmejana, ali kad sam besna mnogo sam gadna - rekla je Dušica u jednom dahu.

RepublikaFoto: twitter.com/MePinkm
Dušica Jakovljević

Voditeljka je naglasila da joj nije jasno zbog čega pojedini mediji takve neistine iznose o njoj, s obzirom na to da je uvek bila kolegijalna prema svim novinarima, ali da se nada da se tako nešto više neće ponoviti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading