Prija i Filip angažovali obezbeđenje za naslednika!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra i Filip Živojinović, koji su 6. marta postali roditelji sina Aleksandra, angažovali su agenciju za bezbednosne usluge kako bi maksimalno zaštitili naslednika.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandraprijovic
Brinu za bezbednost sina...

Naime, Filip je pre nekoliko dana angažovao obezbeđenje koje dan i noć stoji ispred kuće i vodi računa o njihovoj bezbednosti.

- On jednostavno želi da bude siguran da su Aleksandar i Aleksandra bezbedni čak i kada on izađe iz kuće. Pored toga, momci iz obezbeđenja su Aleksandri na raspolaganju za sve, čak i za kupovinu neophodnih stvari. Najvažnije od svega je da zna da im je uvek neko nadohvat ruke šta god da se desi - završava priču izvor.

Momci iz obezbeđenja su Aleksandri na raspolaganju za sve, čak i za kupovinu neophodnih stvari

Kako dalje izvor navodi, presudan faktor za angažovanje obezbeđenja je bio taj što je nova kuća prostrana i što je zbog luksuza na meti lopova.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli pozvali smo Filipa, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading