Gore društvene mreže: Prodaju se stvari Dragane Mirković!

Autor: Mediji,Republika

Zabava

11.03.2019

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na internetu se pojavila aukcija preko koje se prodaju stvari sa kojima je Dragana Mirković pozirala za omot za album "Dolaze nam bolji dani".

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Dragana Mirković...

Reč je o kišobranu i rancu, koji se sada prodaju za nekoliko hiljada dinara. Na društvenoj mreži Twitter je ovo bio povod nekima za šalu, drugima se ideja i te kako dopala, a pevačica je prokomentarisala da li je upućena u to kako su ove stvari završile na aukciji.

- Kišobran sam dobila od fotografa kada su rađene te fotografije, a ranac je bio moj. Taj ranac je bio ostao na selu, ali ne sećam se gde je posle završio. Ipak je prošlo mnogo godina - rekla je Dragana 

- Da je živa zlatna ribica sa omota 93. godine, verovatno bi nju isto prodavali - samo je jedan od mnoštvo komentara.

Mnoge devojčice su kopirale Draganine stajlinge iz tog perioda. Među njima je i današnja voditeljka i pevačica Ana Sević. Ona je priznala da su joj, kada je bila mala, šili stvari koje su bile identične kao kostimi koje je nosila Dragana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading