Nabio joj komplekse: Tea Tairović otkrila kako je dečko na upoznavanju zaprepastio komentarom!

Autor: Blic.rs

Zabava

10.03.2019

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tea Tairović već duže ima novog dečka, ali ga u javnosti ne eksponira često. Iako mnogi muškarci komentarišu njen izgled, naročito zadnjicu, pevačica kaže da njena jača polovina nije pala na te njene atribute.

RepublikaFoto: instagram.com/tea_tairovic
Tea Tairović...

Atraktivna pevačica kaže da joj je posebno drago što njen dečko ne voli medijsku pažnju pa ga zbog toga i ne eksponira.

- Moj dečko se bavi sportom i kad smo se upoznali on mi je onako taktički rekao, kako bi srušio ego, “Dobro ti izgledaš s obzirom na to da ne ideš u teretanu. Okej si, nisi loša”. Ja sam katastrofa reagovala, u momentu sam dobila komplekse. Zbog toga bih pre rekla da je on pao na moj smisao za humor i na moju dušu - kaže Tea i otkriva zašto se sa njim ne pojavljuje na javnim događajima.

- Moj dečko ne voli da se eksponira, što je meni posebno drago. Ne volim muškarce koji vole da se medijski eksponiraju. Smatram da privatni život treba držati za sebe i drago mi je što se on ne buni što ga ne pokazujem u medijima. Mogu da kažem da je to pravi muškarac za mene, pravi džentlmen i zaštitnik. Jedan jak momak - hvali pevačica svog partnera.

RepublikaFoto: Promo foto
Uvek provokativna....

Ona je sa Tozlom snimila duet, a spot je snimala u stajlingu koji je više otkrivao nego pokrivao.

- Malo mi je faličan stajling, nismo imali za ostatak materijala, pa smo ostavili ovako da bude jedna ruka i jedna noga gola - našalila se pevačica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading