Čupala je kosu s glave, bukvalno joj se utroba kidala: Karleušin prijatelj opisao trenutak kada je saznala za smrt majke!

Autor:

Zabava

10.03.2019

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša pre tačno nedelju dana doživela je veliku porodičnu tragediju kada joj je preminula majka Divna u 61-oj godini. Za tužnu vest Jelena je saznala po povratku iz Austrije gde je imala nastup, a kako otkriva izvor blizak njoj, na ovo saznanje pop diva je reagovala veoma loše.

Foto: instagram.com/divnakarleusa
Majčina smrt je uništila... Jelena i Divna

- U tom momentu imala je svoju kosu, ali i nadogradnju. Od neizmerne boli koju je osećala, utroba joj se kidala, pa je počela da čupa kosu s glave. Na kraju je uzela makaze i odsekla je skroz. Posle je došla Jelenina frizerka kako bi popravila i koliko toliko joj oblikovala frizuru - otkrio je izvor blizak Jeleni.

Karleuša se na majčinoj sahrani pojavila sa potpuno skraćenom kosom, zbog čega su mnogi bili iznenađeni. Jelena se poprilično dobro držala tokom sahrane, ali se na kraju ipak slomila i tužno plakala za majkom grlivši njen kovčeg.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Slomila se na sahrani... Karleuša

Divna Karleuša sahranjena je na Novom bežanijskom groblju, a Jelena se od smrti majke nije oglašavala niti pojavljivala u javnosti. Pevačica je izlazila samo na majčin grob, dok je u emisiji "Zvezde Granda" u kojoj je član žirija menja Ivana Peters.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading