Stalno dobijamo snimke iz porodilišta: Brena jedva čeka da Aleksandra uzme u naručje!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

09.03.2019

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena, majka Aleksandre Prijović Borka i Filipova majka Zorica Nakić danima su slavile rođenje Aleksandra, kao i cela porodica Živojinović, a sada željno iščekuju da se Aleksandra vrati kući.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/aleksandraprijovic
 Aleksandra i Brena

Brena je otkrila da su svi veoma srećni, kao i da ne može da opiše kako se oseća što je dobila unuka. Ona je priznala i da su i Stefan i Viktor već spremni da uče malog Aleksandra i da smišljaju kako će provoditi vreme sa njim. Mali Aleksandar imaće čak 3 bake, a pevačica je to i prokomentarisala:

- Nisu titule bitne i nije bitno kako će da nas zove. Bitno je da bude okružen ljubavlju i pažnjom i da

izraste u svakom smislu u zdravo biće. Nemam sumnju da će tako i biti. Filipova majka i Aleksandrini roditelji, kao i braća i sestre sada već ponosnih roditelja, od rođenja Aleksandra ne skidaju osmeh sa lica. Stalno smo svi na okupu i svi smo na grupnom četu, gde dobijamo slike i video-pozive iz porodilišta da bismo videli Aleksandra i Aleksandru.

RepublikaFoto: instagram.com/mario7nakic, aleksandra__official
Aleksandra i Filip

Aleksandra Prijović, kako kaže Brena, nije nimalo razmažena, kao i da ne traži nikakve specijalne uslove, ali je ona za njih prava princeza. Prijovićeva će sa mužem Filipom živeti u kući na Bežanijskoj kosi, bliže Lepoj Breni koja jedva čeka da uzme Aleksandra u ruke. Ona je dodala i da nekim majkama smeta kada joj diraju bebu, ali da je njena želja uvek jača.

Brena je sigurna da će Aleksandar biti miljenik cele porodice i da će im doneti radost, ali svakako će ukoliko je pitaju biti spremna da pruži roditeljski savet Aleksandri i Filipu.

- Niste svesni kako ćemo ga obasipati ljubavlju. Uživaće, a i mi s njim. Ako nas pitaju, Boba i ja smo tu da ih posavetujemo. Naše sinove smo učili da se oslanjaju na radne i ljudske kvalitete, da im ništa neće pasti s neba, da ćemo mi tu biti da ih uvek podržimo, ali da radne navike moraju da imaju - ističe Brena.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading