Karleuša izgubila glas od tuge za majkom!

Autor:

Zabava

08.03.2019

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i dalje se bori sa ogromnom tugom koju oseća zbog gubitka majke Divne Karleuše.

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Divna Karleuša...

Stanje pop dive je ozbiljno, a tome svedoči i stuacija da je od prevelikog bola ostala bez glasa!

Svima je bilo jasno da je kod nje prisutna ogromna patnja kada je viđena na sahrani svoje majke. Prema saznanjima medija, pevačica se dan nakon sahrane osećala malo bolje, ali se još uvek nalazi pod velikim stresom.

Za nju je Divnina smrt bila iznenadna jer se njena majka u poslednje vreme osećala dobro, pa samim tim ništa nije ukazivalo na ovu tragediju.

- Jelena dva dana skoro ništa nije mogla da govori, samo je plakala i kukala za majkom. Međutim, posle sahrane malo je došla sebi, ali na trenutak joj se pojavi problem sa glasom. Iako bi nešto želela da kaže, ne može to da izusti, počne da zamuckuje ili uopšte nema moć govora. Njeni najbliži zabrinuli su se zbog toga, nastala je prava drama, pa su pozvali lekara, koji ju je posetio nakon sahrane - kaže izvor.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Jelena ne može da se odvoji od majčinog kovčega...

Svi su primetili da je Jelena na komemoraciju i sahranu došla sa kratkom kosom, što je bilo neobično jer je na dan kada je Divna preminula na aerodromu slikana sa kosom do ramena. Krenula su nagađanja da ju je sama odsekla, što se ispostavilo kao tačno.

- Jelena je bila očajna kada je čula da je ostala bez mame. Prvo je satima ćutala, gledala u jednu tačku, a onda je otišla u toalet i posle nekog vremena izašla skoro bez kose na glavi. Njeni najbliži ništa nisu hteli da joj kažu, nisu hteli da joj staju na muku, ali je neko od njih pozvao frizera da dođe da to sredi, jer su znali da mora da izađe u javnost. Na svu sreću, ona se malo pribrala i nije više ponavljala takve stvari - kaže izvor.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Jelena se ošišala...

Pevačica nije ništa pričala sa doktorom, već su Duško i njen menadžer Zoran Birtašević objasnili o čemu se radi.

- I pre nego što je video Jelenu, doktor je znao dijagnozu. Rekao im je da se glas povremeno gubi od prevelike doze stresa. Objasnio je da ona to ne može da kontroliše i da će se sve vratiti u normalu kada se bude pribrala, a za to treba još nekoliko dana. Doktor im je rekao da se ne brinu i da moraju da joj budu velika podrška u ovim trenucima - nastavlja izvor i dodaje da će JK, po savetu lekara, nakratko napustiti Beograd.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
JK slomljena i neutešna...

- Budući da je ovde uspomene vežu za Divnu i da je sve to sveže, doktor je posavetovao Duška da bi bilo najbolje da Jelena malo promeni sredinu. Nije važno gde će je odvesti, najpoželjnije bi bilo neko mesto puno prirode i gde je mirno, jer njoj je sada to najpotrebnije -  završava izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading