Poslednji meseci Divne Karleuše bili mučenje: Prijatelji progovorili o Jeleninoj borbi za majčin život!

Autor:

Zabava

08.03.2019

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt voditeljke Divne Karleuše za mnoge je nastupila naglo, a tek nekolicina zna da je majka pop pevačice Jelene Karleuše vodila dugu i mučnu borbu u kojoj je glavni pokretač bila upravo njena ćerka.

Foto: instagram.com/divnakarleusa
Borila se kao lavica... Divna Karleuša

Kako sada otkrivaju bliski prijatelji Divne Karleuše, ona se godinama borila, a ćerka je sve do sada uspevala da joj produži život.

- Divni je bilo veoma teško. Ona je bolovala od raka pluća, a silne terapije na koje je Jelena vodila produžile su joj život, ali ne i kvalitet istog. Mučila se strašno, bolest je lagano ubijala, a poslednjih meseci joj je baš bilo teško - otkriva izvor detalje poslednjih meseci života Divne Karleuše i dodaje:

Foto: instagram.com/divnakarleusa
Jelena je činila sve moguće i nemoguće da sačuva život svoje majke...

- U sve vodeće klinike u svetu je vodila Jelena majku. Na kraju se odlučila za poznatu privatnu kliniku u Turskoj, gde je zajedno sa njom odlazila na zračenja, hemioterapije, ali i na redovne mesečne kontrole. Šta god da je čula da može da pomogne, od lekova, preparata, vitamina, ma šta god, Jelena je kupovala, ne pitajući za cenu - ispričao je izvor, dobro upućen u celo Divnino lečenje.

RepublikaFoto: Informer.rs
Preteško joj je pala smrt majke... Jelena danas na groblju sa tetkom Danijelom

- Iako je dala 100 odsto sebe i bila uz majku do poslednjeg dana, Jelena ne može da prihvati da ju je najveći životni oslonac zauvek napustio. Stalno se preispituje da li je mogla još nešto za nju da učini i ponavlja da neće moći da preživi njen prerani odlazak. Uz nju je u ovom trenutku suprug Duško, ali će on morati da se vrati u Kinu zbog poslovnih i profesionalnih obaveza, pa se Jelena plaši šta će biti kad ostane sama s decom u Beogradu. Zbog toga razmišlja da ode kod Duška u Kinu, ali devojčice idu u školu, pa i tu postoji problem. Ne zna još šta će raditi - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading