(VIDEO) Prijina i Filipova majka najveselije: Kum Aco Pejović otkrio detalje Aleksandrinog porođaja!

Zabava

07.03.2019

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečeni tata Filip Živojinović juče je slavio rođenje sina Aleksandra u svom stanu, a večeras se veselje nastavilo kod ponosnog dede Slobodana Bobe Živojinovića. U dom Brene i Bobe večeras su stigli mnogobrojni gosti među kojima je i kum novopečenih roditelja Aco Pejović, koji je otkrio medijima kako je prošao prođaj Aleksandre Živojinović!

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Aco Pejović sa suprugom Biljanom

- Video sam kumića juče putem video poziva. Beba je i zdrava i lepa. Aleksandera je super posle porođaja. Rekla mi je da ništa nije ni osetila, pošto je bila u totalnoj anesteziji. Tako da je sve prošlo kako treba. Nema bolove, danas je već šetala - priča Pejović i dodaje da će sav novac večeras sigurno ostaviti na proslavi.

Nakon kuma, na Bobino i Brenino veselje došao je i Dejan Matić koji je Filipu i Aleksandri poželeo još dece:

- Večeras ću sigurno poručiti svoju pesmu "Ona je moja" . Filipu i Aleksandri ću poželeti da ne staju, da ih bude još.  Poželeću im jedno petoro dece - kaže Dejan Matić.

Prodslavi su prisustvovale i ponosne bake. Majka Aleksandre Živojinović ,Borka Mihajlović i majka Filipa Živojinovića ,Zorica Nakić koje su bile jedne od najveselijih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ponosne bake ❤❤❤

A post shared by ?❤?bokica??? (@borkamihajlovic1974) on Mar 7, 2019 at 12:01pm PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading