Fudbaler uhvaćen s Marijom Anom, pa joj pretio zbog snimka!

Autor:

Zabava

08.03.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Vladimir Volkov i pevačica Sandra Prodanov poznatija kao Sandra Afrika imali su turbulentnu vezu, te su često raskidali i mirili se, a sportista je sada uhvaćen u društvu bivše zadrugarke Marije Ane Smiljanić. Međutim, dan nakon što je objavljen ovaj paparaco snimak, Volkov je poslao Mariji Ani poruku.

RepublikaFoto: instagram.com/marija_ana_smiljanic
Usnimljena sa Afrikinim bivšim... Amrija Ana Smiljanić

Naime, ekipa "Paparaco lova" snimila je atraktivnu brinetu sa Vladimirom dok su izlazili iz jednog popularnog prestoničkog kafića, a sudeći po kadrovima na kojima su zajedno, nema sumnje da su uživali u zajedničkom vremenu. Oni su se dugo zadržali u večernjem izlasku, nakon čega su se uputili ka izlazu iz lokala vidno raspoloženi i nasmejani. Na rastanku Marija je zagrlila Volkova, koji joj je uzvratio, te su se poljubili, ali pošto je bio mrak, ne vidi se jasno da li je to bio poljubac zaljubljenog para ili prijateljski u obraz.

RepublikaFoto: instagram.com/vovavolkov666
Voli pevačice... Vladimir Volkov

Marija Ana i Vladimir proveli veče u restoranu, a Marija ga je prisno zagrlila i poljubila kad su izašli

Kad god se pojavi u javnosti Volkov vešto izbegava da govori o detaljima koji su vezani za njegov emotivni život, pa se tako u tajnosti rastao od Afrike, sa kojom je u dugoj vezi. Sandra se nije oglašavala od raskida, a da li je ona pronašla novog dečka, nije poznato.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Uhvaćeni... Vova Volkov i Marija Ana

Nakon što su Volkov i Smiljanićeva uočeni zajedno, internetom su odmah krenule da kruže priče da Vladimir sa Marijom Anom ipak ima nešto više od prijateljstva, a oboje se nijednog trenutka nisu oglašavali niti su komentarisali u kakvom su odnosu.

Volkov je, nakon ovog snimka poslao poruku Mariji Ani u kojoj ju je optužio da je ona obavestila paparace. 

- Ovakve pretnje dobijam od dotičnog, zato što je istripovao da sam ja namestila paparaco. Bilo po poželjno po njega da me batali sa takvom pričom, da ne bih iznosila detalje. Hvala! - napisala je Smiljanićeva, vidno iznervirana.

Foto: instagram.com/marija_ana_smiljanic
Sad joj preti, a sinoć je grlio... Marija Ana objavila Vladimirovu poruku

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica

08.03.2019 11:41

Koji teletabis ova starleta. Ja vidim da ona preti.