Za nevericu: Karleuša se odmah vraća na posao!

Autor: Alo.rs

Zabava

07.03.2019

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva Jelena Karleuša slomljena je zbog smrti majke Divne Karleuše, ali je poznata kao veliki profesionalac pa će se, prema pisanju pojedinih medija, veoma brzo vratiti svom poslu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ubrzo se vraća u "Zvezde Granda"... Jelena Karleuša

Iako se spekulisalo da će Karleuša napraviti pauzu u karijeri, izgleda da je odlučila da misli ipak zaokupi poslom.

Jelena će se, navodno, već sledeće nedelje vratiti na snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" gde je poslednjih nekoliko godina član žirija:

- Utučena je nesrećom koja ju je zadesila. Smrt majke je veliki gubitak za nju, i nikako ne može da se oporavi. Po svemu sudeći, Jelena bi trebala u narednih nedelju dana da se vrati snimanju popularne emisije "Zvezde Granda" - započinje priču izvor blizak pevačici i dodaje:

Foto: facebook.com/Zorica Vučić
Ivana Peters će je zameniti samo u nekoliko emisija... Jelena

-  Karleuša je veliki profesionalac u svom poslu i svesna je ako se u ovom velikom bolu povuče sa scene na duži period da će stalno patiti. Potrebno joj je društvo u ovoj teškoj situaciji, jer samoća može da izazove depresiju. Treba joj nešto da joj skrene misli sa velike tragedije, te će čim stane na noge pokušati što pre da se vrati u muzičko takmičenje "Zvezde Granda" - nastavlja priču izvor i dodaje da sa nastupima neće žuriti.

- Mislim da je sasvim sigurno da neće nastupati narednih šest meseci, ali ako se nešto promeni u međuvremenu i zaželi se publike, njen menadžment će svakako sve obavestiti - zaključio je izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading