Jelenini prijatelji zabrinuti za njeno zdravlje: Karleuša odbija da jede i da spava!

Autor:

Zabava

07.03.2019

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša veoma teško se nosi sa smrću majke Divne Karleuše koja je izgubila životnu bitku 3. februara nakon duge i teške bolesti.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Jedva se drži...

O tome koliko se pevačica oseća loše bilo je evidentno juče kada se na sahrani svoje majke pojavila sa skroz ošišanom kosom, dok je jedva hodala i neprestano plakala. 

A svi u pevačicinom okruženju veoma su zabrinuti za nju jer od majčine smrti ništa ne jede, ne spava i samo gleda u jednu tačku. Divnina smrt veoma je teško pala Jeleni koja jedva i da progovara s bilo kim.

Divna Karleuša sahranjena je na Novom bežanijskom groblju juče, 6. marta, a Jelena je to veoma teško podnela. Pred samo spuštanje kovčega u potpunosti se slomila, pala je i ljubila ga, dozivala majku te sakrila lice u šake i nastavila da rida.

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Majka joj je bila i najbolji prijatelj...

Poslednja poruka koju joj je uputila rasplakala je sve. Prošaputala joj je da je voli i potpuno se raspala.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Potpuno se slomila...

Još na komemoraciji organizovanoj u čast radijske voditeljke, Jelena bila natečena i bleda. Jedva je stajala na nogama. Najbliži, na čelu sa suprugom Duškom Tošićem činili su sve samo da ne padne od bola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading