Van Gogh otvara prvi Montenegro Beer Fest na Cetinju!

Autor:

Zabava

07.03.2019

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prestonica Cetinje će od 26. do 28. jula biti centar najbolje zabave i provoda u regionu, kada će biti održan prvi Montenegro Beer Fest. Ovaj festival se organizuje u saradnji sa nadaleko poznatim Belgrade Beer Festom i zato će od prvog izdanja na festivalu nastupiti najveće muzičke zvezde regiona.

RepublikaFoto: Marko Obradović
Van Gog

Prvi Montenegro Beer Fest će otvoriti Van Gogh, jedan od najboljih rok bendova u regionu. Zvonimir Đukić Đule sa svojim kultnim bendom već više od tri decenije stvara hitove i priređuje nezaboravne koncerte, a posebno su srećni kada imaju priliku da od prvog dana učestvuju u stvaranju jednog novog festivala koji će Crnu Goru i Cetinje dovesti na mapu najznačajnijih muzičkih dešavanja u regionu.

- "Belgrade Beer Fest" je jedan od meni dražih festivala i uvek se posebno osećam na toj sceni. Kada su me organizatori pozvali da i ove godine učestvujem na Beer Festu, ali u Crnoj Gori, bio sam zaista počastvovan, jer će na Montenegro Beer Festu biti predstavljeno sve najbolje sa čuvenog beogradskog festivala - rekao je Đule Van Gogh i dodao: „Zato se izuzetno radujem susretu sa novom publikom na prelepom Cetinju, posebno što veoma cenim kulturno-istorijsko nasleđe Crne Gore koje se najbolje na Cetinju može doživeti. Siguran sam da će ovaj festival postići veliki uspeh već prve godine, a mi za prvi Montenegro Beer Fest pripremamo posebnu set listu na kojoj će se naći i pesme sa našeg novog albuma „More bez obala“. Naslov albuma je metafora za našu unutrašnju slobodu koja mora da bude neograničena, zato dođite na Cetinje i doživite tri dana bezbrižnosti i slobode koja najbolje može da se doživi samo uz pravi rok’n’rol“.

RepublikaFoto: Marko Obradović

Uživanje u vrhunskoj muzici će svakako upotpuniti i velika ponuda piva, te će pored najpoznatijih indrustrijskih piva posetioci biti u prilici da probaju i brojne pivske ukuse koje će predstaviti domaće kraft pivare. Inače, festivalski provod će činiti sedam zona sa različitim programskim sadržajima, ali i bogatom gastronomskom ponudu.

Uskoro će biti saopštena imena još muzičkih zvezda koje će učestvovati na prvom Montenegro Beer Festu, a sve informacije se mogu redovno pratiti na facebook stranici festivala https://www.facebook.com/montenegrobeerfest

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading