Glumica Neda Arnerić kritično: Pojavio se novi problem!

Autor: informer.rs

Zabava

07.03.2019

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Neda Arnerić se i dalje nalazi na odeljenju toksikologije na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu nakon što je pre nedelju dana pokušala da se ubije popivši veću količinu lekova i alkohola. Lekari kažu da će u bolnici ostati još najmanje mesec dana.

RepublikaFoto: e-stock
Pokušala da se ubije...

- Neda jeste bolje, ali joj predstoji velika borba da se vrati u normalu. I dalje ne može da diše samostalno, pa je na aspiratoru. Diše uz pomoć takozvanih veštačkih pluća - priča dobro obavešten izvor i dodaje da su čuvenoj glumici uspeli da stabilizuju pritisak:

- Kada je primljena u bolnicu, imala je pritisak 50 sa 20. To je bilo veoma teško stanje, koje je sada regulisano.

Sagovornik ističe da Arnerićeva u bolnici većinu dana prespava, a da se tek povremeno probudi.

- Neda nije u komi kao što se moglo čuti prethodnih dana. Ona non-stop spava i tek povremeno na nekoliko sekundi otvori oči, pa ponovo zaspi. Sve to je sasvim normalno u njenom stanju - objašnjava izvor.

Jedna od najlepših srpskih glumica već godinama se bori sa depresijom, a posebno se loše oseća od kada je u decembru preminuo njen suprug, doktor Milorad Mešterović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading