Na Divninom grobu pusto: Jedan detalj je ipak otkrio mnogo

Autor:

Zabava

07.03.2019

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radijska voditeljka Divna Karleuša i majka poznate pevačice Jelene Karleuše sahranjena je juče na Novom bežanijskom groblju u pratnji mnogobrojne rodbine, prijatelja i kolega.

RepublikaFoto: Republika
Divnin grob...

Sahrani nije prisustvovao sveštenik niti je bilo opela, pošto je Jelena ateista, ali se očekivalo da se danas kako nalažu običaji dođe na prvo jutro pokojniku na grob, ali je na Divninom grobu bilo pusto. 

S obzirom na to da je Jelena jedva podnela celu situaciju oko smrti majke i tražila da se u miru oprosti od nje bez prevelike pompe, predpostavlja se da je rano jutros sa porodicom došla da obiđe mesto majčinog večnog počinka, pošto su zatečene sveće koje su skoro potpuno izgorele.

RepublikaFoto: Republika
Sveće su bile zapaljene...

Podsetimo, Jelena je bila veoma potresena majčinom smrću i tokom jučerašnjeg dana jedva se držala na nogama. Suprug Duško je stalno bio pored nje, kao i Divnina rođena sestra Danijela. 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading