Živojinovići presrećni: Unuk je isti Filip, slavićemo 20 dana

Autor:

Zabava

07.03.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović je juče u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu donela na svet sina Aleksandra. Ponosni otac Filip Živojinović je u porodilište stigao nešto posle podneva u pratnji svoje majke Zorice Nakić i tašte Borke Mihajlović, koja je za ćerku nosila veliki buket ruža. Nakon pola sata u porodilište je došao i novopečeni deda Boba Živojinović, koji nije skidao osmeh sa lica zbog prvog unučeta, ali za razliku od prije Borke, od uzbuđenja nije mogao da govori.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Aleksandra Prijović

Naime, Aleksandrina majka Borka je za Srpski telegraf, nakon što je posetila ćerku i unuka, otkrila da pevačicin naslednik liči na oca i da će slavlje trajati danima.

Prijina mama: Aleksandar je lep kao lutka, potpuno sam izgubljena od sreće

- Moj unuk je lep kao lutka, isti je otac! Iskreno, mnogo sam srećna i pogubljna, pa sam zaboravila koliko je dugačak i težak. Najvažnije mi je da je zdrav, a mi ćemo njegovo rođenje slaviti bar 20 dana. Ne mogu da opišem kako se osećam, mojoj sreći nema kraja - rekla nam je ponosna baka Borka i istakla da je Prijovićkin porođaj protekao u najboljem redu.

- Čitav porođaj je prošao super, Aleksandra je presrećna, ali malo umorna i potreban joj je san. Jedva čekamo da čuvamo Aleksandra i uživamo u njegovom odrastanju - zaključila je Prijovićkina majka.

RepublikaFoto: instagram.com/carpediem_fbz
Filip Živojinović

Odmah nakon što se pevačica porodila, ni njena svekrva Zorica Nakić nije mogla da sakrije emocije, pa je na Instagram profilu napisala kako se oseća zato što je postala baka.

Zorica Nakić: Ja sam najsrećnija žena na svetu

- Ja sam danas najsrećnija žena na svetu. Stigla je naša ljubav, radost, sreća. Stigao je Aleksandar - napisala je Filipova majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading