Prijatelji i kolege se oprostili od Divne Karleuše: Draga, kako si mogla da odeš?!

Autor: D. L.

Zabava

07.03.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka i novinarka Divna Karleuša preminula je u nedelju posle duge i teške bolesti, a juče je u kamenoj sali Radio Beograda održana komemoracija, na kojoj su se od nje oprostili brojne kolege i prijatelji uz suze, uspomene i emotivne govore. Divnu su na večni počinak ispratili njena ćerka Jelena Karleuša, pevačicin suprug Duško Tošić, Divnina sestra Danijela Dmitrović i kolege koje su godinama sa njom radile i stvarale.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Sahrana Divne Karleuše...

- Mnogo mi je teško s obzirom na to da smo učili od nje. Nema više naše Divne. U nedelju po podne sve nas je iznenadila ova ružna vest. I dalje mislim da je sve ovo košmar iz koga ću se probuditi. Kako, Divna, možeš da odeš? Kako svet može dopustiti da ode neko ko je bio toliko veliki, dobar, iskren, neko ko je bio borac, žena koja je u svojoj borbi pobedila surovi život? Gde odlaze svi ti divni ljudi poput Divne? Zar taj nebeski prostor nije već dovoljno popunjen svim tim čistim dušama? Kada će neko reći dosta? - rekla je voditeljka Jelena Petković, koja je Divnina dugogodišnja koleginica.

Dok su Divnine kolege držale oproštajne govore, Jelena je ridala od plača

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Sahrana Divne Karleuše...

Aleksandar Smolović, bivši voditelj Radio Beograda, održao je govor u kom se prisetio dana koje je provodio sa Divnom, ali i njenog jedinstvenog karaktera, a dok je govorio o svojoj koleginici, Jelena nije mogla da zaustavi suze, pa je jecala od plača. Pevačicu je sve vreme za ruku držao suprug Duško Tošić, koji je po završetku komemoracije svoju ženu sproveo do automobila jer je JK bila nemoćna da stoji na nogama zbog malaksalosti. Od Divne su se oprostile i pevačice Ana Kokić, Vesna Zmijanac, Ena Popov, Snežana Đurišić, Lepa Lukić, makedonski pevač Bojan Jovanovski i brojne druge ličnosti iz sveta estrade koje su Jeleni prišle da izjave saučešće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading