Severina šutnula menadžera!

Autor:

Zabava

06.03.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Kojić prekinula je saradnju dugu skoro 20 godina sa njenim menadžerom i PR Tomislavom Petrovićem. Kako Srpski telegraf saznaje, do raskola je došlo zato što je Severina primetila da nešto nije u redu sa novcem koji zarađuje od nastupa, a kada se pozabavila tom temom, shvatila je da je Petrović uzeo više nego što mu pripada.

RepublikaFoto: youtube.com
Severina Kojić

Naime, kako izvor blizak pevačici navodi, Kojićeva je više puta sumnjala da nešto nije u redu, ali nije želela ni da pomisli da Tomislav nije korektan prema njoj, jer ga je, osim poslovnim saradnikom, smatrala i porodičnim prijateljem.

Mali Keba ponudio se da bude Severini novi menadžer iako nema nikakvog iskustva u estradnom svetu

 

- Severina se već dve decenije oslanja na Tomislava za sve vezano za karijeru, prepustila mu je mnogo toga na brigu jer je imala puno poverenje u njega. Osim što se bavio zakazivanjem njenih nastupa i odnosima sa medijima, Tomislav je provodio i privatno mnogo vremena sa Severinom i njenim sinom Aleksandrom i smatrala ga je maltene članom porodice. Međutim, nekoliko puta je primetila da nešto sa njenom zaradom nije u redu i da se neke cifre ne poklapaju, te je odlučila da proveri o čemu se radi - navodi izvor blizak Severini i kaže da ju je dotuklo kada je shvatila da Tomislav stoji iza svega.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Severina Kojić

- Njen najbolji prijatelj i najbliži saradnik ju je potkradao, to ju je dotuklo. Kada je shvatila da on stoji iza svega i da joj maže oči, poludela je i nastala je velika svađa. On je pokušavao da je ubedi da nema veze sa tim, ali Severina nije htela da čuje za to i rekla mu je da su završili odnos za sva vremena i da ne želi više u životu da ga vidi - objašnjava izvor i dodaje:

- Danima je u depresiji, ne može da poveruje da joj je najbliža osoba zabila nož u leđa. Pored svih problema koje već ima i slabog lansiranja novog albuma, u koji je polagala mnogo nade, Tomislav ju je izdao. Ovo je najveći udarac za nju. Severina ne želi da priča ni o tome kolika je suma u pitanju, to joj je najmanje bitno u celoj priči - tvrdi izvor.

Kako dalje saznajemo, njen suprug Igor Kojić pokušava da ubedi Severinu da on preuzme posao menadžera, a s obzirom na to da jedino u njega još ima poverenja, najverovatnije će mu to i dopustiti, iako on nema nikakvog iskustva u estradnom svetu.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tomislavom Petrovićem kako bismo proverili ove navode, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading