Karleuša ne jede i ne pije nakon smrti majke: Ne zna se da li će doći na Divninu sahranu!

Autor: Alo.rs, Republika.rs

Zabava

05.03.2019

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša ne može da dođe sebi zbog smrti majke Divne. Ona nije u stanju da komunicira sa ljidima koji dolaze da joj izjave saučešće već samo ćuti i gleda u jednu tačku, piše "Alo"!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Jelena Karleuša i Duško Tošić

Kako ju je ova čitava tragedija potresla, Jelena je sa svojim menadžmentom otkazala sve nastupe u narednih šest meseci, a koliko će novca izgubiti u tom slučaju.

No, ni danas bol ne jenjava. U Jeleninom domu na Dedinju oseća se tuga u vazduhu.

- Jelena je slomljena, ali u bukvalnom smislu te reči. Ne može da gleda, da jede, da pije. Ne pomera se i samo želi da se ova čitava agonija što pre završi - dodaje dobro obavešten izvor i nastavlja priču:

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Jelena i Divna Karleuša...

- Pitanje je da li će moći da se pojavi na Divninoj sahrani. Sve joj je ovo veoma teško palo, svakodnevno je na jakim lekovima za smirenje. Kako je tim lekara koji brine o njoj uspaničen, dogovor je bio da sutra pre sahrane primi jaku injekciju kako bi mogla sve ovo da podnese. Veliki je bol i gubitak sa kojim se suočila - završava uspaničeno priču izvor za portal "Alo.rs".

Podsetimo, Divna i Jelena su se čule nekoliko minuta pred njenu smrt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading