(VIDEO) Dobar kolega i prijatelj: Saša Matić došao da izjavi saučešće Karleuši!

Autor:

Zabava

05.03.2019

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U porodični dom pevačice Jelene Karleuše pristižu kolege i prijatelji kako bi izjavili saučešće povodom smrti Jelenine majke Divne Karleuše.

RepublikaFoto: Republika.rs
Saša sa suprugom...

Pored kolega koji svoju žalost zbog  Divnine smrti izjavljivali putem društvenih mreža, juče je Jelenin dom posetio čelnik Granda Saša Popović, a danas je stigao i pevač Saša Matić  koji je bio u pratnji supruge. 

Saša i Jelena su dobri prijatelji a 2005. godine su uradili i zajedničku numeru pod nazivom "Ne smem da se zaljubim u tebe" koja je bila veliki hit i dan danas je slušana. Kraleuša je takođe bila i gost na  velikom Matićevom koncertu koji je održao u Štark Areni. 

Podsetimo Divna je preminula u nedelju ujutru u svom domu u Zemunu posle duge i teške bolesti. Komemoracija će se održati sutra u kamenoj sali Radio Beograda s početkom u 11 časova, a sahrana je zakazana na Novom bežanijskom groblju u 15:20 časova. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading