Kompozitor udomljuje nedužne životinje: Mili pomaže izgradnju prihvatilišta za pse

Autor:

Zabava

22.08.2017

20:06 >> 15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati kompozitor Aleksandar Milić Mili i njegova supruga Nina odlučili su da pomognu izgradnju centra za prihvat pasa.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Mili u svom pansionu

Internacionalno prihvatilište za pse koji su bolesni ili traumatizovani brine se o oporavku i udomljavanju sirotih životinja širom sveta. Naime, Mili i Nina posetili su prihvatilište, a dirnut emocijom nedužnih bića kojima je potrebna pomoć, kompozitor je rekao:

- Neverovatno je koliku brutalnost pojedini ljudi pokazuju prema životinjama i u kakvim uslovima žive. Ljubav i zahvalnost koje psi koji su zbrinuti u našem prihvatilištu pokazuju jedu bezgranične. Jako mi je drago da smo bili deo ovog projekta. Ljubav prema životu ne bi smela biti selektivna. Ako iskreno volite ljude, isto tako treba voleti i životinje i prirodu - navodi Mili.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Mili sa psima

Kroz ovaj centar na stotine nezbrinutih pasa i lutalica će postati kućni ljubimci domova širom sveta, koji će morati da ispunjavaju uslove za prihvatanje i da pokažu neophodno znanje za brigu o životinjama. Mreža ljubitelja pasa se proteže celom Evropom, a nisu retki ni slučajevi da se ugrožene životinje smeštaju u domove preko okeana. Inače, Mili ovih dana vredno sprema novi Miligram album, koji se željno iščekuje ove jeseni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading