Propatile: Jelenu je javnost prozvala rasipnicom, a niko nije znao da se bori za majčin život!

Autor: Alo.rs

Zabava

05.03.2019

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša izgubila je svoju majku Divnu Karleušu! Potresne scene događale su se u toku jučerašnjeg dana u pevačicinom domu na Dedinju.

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Jelena se borila da Divna ozdravi...

Kako dobro upućen izvor priča, Jelena je nešto više od 3 godine krišom pomogala mami Divni, što javnost sve do njene smrti nije znala.

- Jelenina mama se borila sa rakom pluća. Obe su mnogo propatile od kada se saznalo da Divna boluje. Jelena kao njena ćerka sve vreme je bila uz nju i pružala joj nesebičnu podršku, kao i finansijsku pomoć - započinje priču dobro obavešten izvor i dodaje:

- Javnost ju je osuđivala što troši pare na skupe krpice, ali to ni u pola nije tačno. Sav novac koji je dobijala od nastupa, ona je ulagala u Divnino lečenje, jer je želela svim silama da svojoj majci pomogne. Nema gde nisu išle, na koja vrata klinika nisu pokucale. Vodila ju je u i Tursku na lečenje, gde god je mogla samo da njena majka ozdravi - sa bolom u glasu, izvor prepričava patnje kroz koje je prolazila Jelena i to sve samo da bi njena majka bila zdrava.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastarblog
Činila sve da pomogne majci...

- Nije želela da je bilo ko sažaljeva nju i Divnu, te zbog toga Jelena nikada javno nije želela da diskutuje na tu temu. Tek sada kada je Divna preminula, može o tome da se govori - završava priču dobro obavešten izvor.

Mesto i vreme Divnine sahrane su pomereni, te će na večni počinak biti ispraćena na Novom bežanijskom groblju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading